Sun Care Set + ΔΩΡΟ Τσάντα Θαλάσσης

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο με ένα πακέτο ενυδάτωσης και προστασίας με ΔΩΡΟ 1 Τσάντα θαλάσσης!

Shampoo Sun Care 250ml

Το σαμπουάν ΚΥΑΝΑ SUN CARE με κερατίνη και εκχυλίσματα argan, αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη προστασία των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας των οποίων η αρνητική επιρροή γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε περιοχές με μακρές περιόδους ηλιοφάνειας.
Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση, αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών, ενώ η παρουσία εκχυλισμάτων argan oil συμβάλλει στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών και παράλληλα χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε σε υγρά μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ αφήνοντας το προϊόν να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν χρειάζεται.

Sun Care Μάσκα 250ml

Η μάσκα περιποίησης μαλλιών ΚΥΑΝΑ SUN CARE με κερατίνη και Αrgan Οil, προσφέρει άμεσα επανορθωτική δράση συμβάλλοντας  στην αναδόμηση των μαλλιών.
Οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας ασπίδα προστασίας απέναντι στις ακτίνες UVA και UVB, την αλμύρα της θάλασσας και τα συχνά λουσίματα, ιδιαίτερα μάλιστα σε περιοχές με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας.
Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, χαρίζοντάς τους απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή.
Για μέγιστη απόδοση χρησιμοποιείστε μετά από το σαμπουάν της σειράς SUN CARE της ΚΥΑΝΑ.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε το προϊόν μετά από τη χρήση του σαμπουάν της σειράς SUN CARE με τη βοήθεια μίας χτένας από τις ρίζες προς τις άκρες. ΔΕΝ ΞΕΒΓΑΖΕΤΑΙ.

Sun Care Hair Oil 150ml

Το λάδι της σειράς ΚΥΑΝΑ SUN CARE αποτελεί την ιδανική λύση για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο.
Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα προσφέρει την προστασία που τα μαλλιά χρειάζονται συμβάλλοντας στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και ελαχιστοποιώντας την αρνητική επιρροή παραγόντων, όπως της θάλασσας ή/και ακραίων καιρικών συνθηκών.
Ο συνδυασμός από αντιηλιακά φίλτρα παρέχει απόλυτη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ τα ενεργά του συστατικά προστατεύουν στο μέγιστο, το χρώμα των μαλλιών.
Οι ενυδατικές του ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας και αναζωογονώντας την υφή τους.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε το λάδι της σειράς Sun Care στα μαλλιά κατά την έκθεση στον ήλιο.

Τιμή προϊόντος:

Sun Care Set + ΔΩΡΟ Τσάντα Θαλάσσης
Το site χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη λειτουργία του. Χρησιμοποιώντας το συμφωνείτε με την Πολιτική απορρήτου.
Περισσότερα